Святкування Різдва не буде закінченим, поки у вітальні не буде ялинки, а на столі – смачний торт, який найкраще виглядає. Якщо ви хочете проявити креативність на кухні, вам варто ознайомитися з цим класичним рецептом торта «Різдвяна ялинка з червоним оксамитом». Десерт у формі ялинки — це частування для всієї родини.

Ці десерти у формі дерева з шаром вафельного морозива між ними обов’язково додадуть неймовірного хрускоту вашому Святвечір’ю. Все, що вам знадобиться, — це пачка суміші для торта «червоний оксамит» (випечена згідно з інструкціями на коробці), ріжки морозива, крем-сирна глазур, куплена в магазині або просто домашня. Для десерту у формі дерева використовуйте зелений харчовий барвник і декоративну посипку.

Покришіть торт «Червоний оксамит» на дрібні шматочки вручну або за допомогою ложки, потім акуратно наповніть розкришений торт «Червоний оксамит» у вафельний ріжок. Візьміть миску і змішайте глазур з харчовим барвником. Ви завжди можете збільшити або зменшити кількість кольору відповідно до бажаного відтінку.



За допомогою ручного блендера змішайте всю суміш, яка є у вашій мисці, і після повного перемішування використовуйте кондитерський мішок із зірчастим наконечником і почніть обводити глазур навколо зовнішньої сторони конуса. Не покривайте льодом нижню частину вафлі на ½ дюйма, це повторить стовбур дерева. І останнє, але найважливіше, прикрасьте свій червоний оксамитовий пиріг «Різдвяна ялинка» посипаннями, і ви готові подати його та отримати максимум нагород.

Якщо ви не використовуєте куплену на ринку суміш глазурі, ви можете зробити її самостійно, не виходячи з кухні. Все, що вам потрібно, це дві склянки цукрової пудри, вісім унцій. розм’якшеного вершкового сиру і ½ палички розм’якшеного вершкового масла.

Через: Люди

Слідкуйте за Homecrux у Новинах Google!