Ви постійно шукаєте різноманітні рецепти індички для святкового застілля, а проблема сухої індички завжди залишається незмінною? Більше ні, бо божевільний винахідник Колін Фурз придумав чудовий спосіб приготувати ідеальну різдвяну індичку. Завдяки своєму останньому винаходу, відцентровій машині для приготування індички своїми руками, Фурзе блискуче зумів вирішити проблему сухого м’яса.
Машина оснащена водяним центрифугуванням для рівномірного проникнення води в м’ясо. Завдяки системі шківів і центральному стержню з отворами (на якому індичка фіксується для обертання) підвищується вологість м’яса. Метод центрифугування також скорочує час, необхідний для занурення індички у воду.
Крім того, Furze навіть відварив деякі овочі в інших секціях машини. Після деякого обертання рівномірно прожарене вологе м’ясо готове до вечері разом із деякими овочами. Подача виглядає не дуже привабливо, але ви напевно отримаєте ідеально прожарене м’ясо без сухих частин.
Якщо вас турбує презентація, то у наведеному нижче відео професійний шеф-кухар Джеймі Олівер сам випробував машину. Більш того, він навіть продемонстрував, як на цій же машині можна приготувати смачну різдвяну індичку.
Маєте творчий потяг, як у Коліна Ферза? Якщо так, то ви можете спробувати зробити машину самостійно та готувати смачні рецепти в різних випадках. Подивіться ще одне відео, в якому божевільний винахідник дав повні інструкції, як була побудована машина.
Слідкуйте за Homecrux у Новинах Google!