Кулінарія — це мистецтво, а такі митці, як Хеллен Дай, — рідкісні таланти. За свою божевільну пристрасть до мертвих речей вона начебто заслужила плитку «Готувати вміє кожен» із фільму «Рататуй». Вона повний робочий день письменниця та чудовий кухар, і цей торт із черепами є шедевром її таланту.

Die любить експериментувати з тістечками та ділитися фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Коли вона не пише, більшість часу проводить на кухні, випікаючи тістечка різної форми та смаколики.

Торти є важливою частиною їжі, незалежно від того, вважаємо ми це чи ні, вони підкреслюють красу нашого обіднього столу та роблять вечірки солодшими. Прикрашати торти – це не кожен смак. Основу для торта легко зробити, але виготовлення верхівки з глазур’ю вимагає дисципліни, умінь і терпіння.

Розповідаючи про свій неймовірний торт із черепом у своєму блозі, Die пояснює:



Цей торт на честь цих кісток, тому що, так, навіть демон іноді може бути сентиментальним (і трохи самотнім).

Для прикраси торта «Череп» вона використала такі інгредієнти:

#горілка

#Шоколадна пудра

#БілийЧорний шоколад

#Шоколадне печиво

#вафлі

#Листя м’яти

#Зелений, жовтий і чорний харчові барвники

Спочатку вона змастила форму для черепа, залила в неї рідкий шоколад і нахилила вперед і назад. Цей крок гарантує, що шоколад покриває всі ділянки всередині форми.

Коли череп набув своєї форми; вона намалювала його сумішшю горілки та шоколадної пудри та намалювала на верху деякі символи, щоб надати йому жахливішого вигляду.

Вона покрила основу торта великою кількістю глазурі та помістила череп на основу. Тепер вона посипала глазур брудом і крихтами шоколадного печива та вафель, а також додала листя м’яти та фарби навколо черепа, щоб надати йому глибини та справжнього вигляду.

На Хеллоуїн ви також можете спробувати приготувати торт із черепом і, можливо, налякаєте своїх сусідів смачним сюрпризом!

Розтопити білий шоколад
Шоколад у формі
Символи, вирізані на черепі
Багато глазурі на основі торта
Приготування вафельної бруду
Розміщення черепа на основі
Полірування торта горілкою і шоколадом
Торт готовий до подачі

Кілька гілочок свіжої #м’яти — це все, що потрібно для цього #торту, і ось він готовий! #череп з білого шоколаду на вершині торта диявола з темного #шоколаду (ідеально, правда?) Апетит до кісток!

Допис, яким поділився Я улюблений шеф-кухар диявола. (@necro_nomnomnomicon) на

Через: BoredPanda

Слідкуйте за Homecrux у Новинах Google!