Старший промисловий дизайнер Tesla Inc. в Лос-Анджелесі Ремі Лабеск став вірусним в Інтернеті НЕ за будь-який промисловий дизайн, а за шоколадну стружку! Раніше він розробляв багато аксесуарів для транспортних засобів, зарядних систем і сонячних дахів, але нещодавно він почав працювати над побічним проектом, який приваблює світ пекарської продукції.

Компанія Labesque переосмислила класичну шоколадну крихту з кращим відтінком для її функції, а також привабливішою текстурою та смаком. У співпраці з компанією Dandelion Chocolate із Сан-Франциско він переконструював шоколадну крихту у формі піраміди з двома товстими й двома тонкими краями.

За словами Лабеска, класична краплеподібна форма шоколадного чіпа не підходить для його функції. Однак виразна форма піраміди залишатиметься міцною у своїй первісній формі під час випікання, не руйнуючись, коли чіпс витягнутий з форми. Ці нові шоколадні чіпси залишаються цілими під час випікання, але їх центр стає м’яким.

Читайте також: Кулінарна художниця Тіша Черрі перетворює печиво Oreo на витвір мистецтва



Чіпи доступні в трьох різних типах, на 70% єдиних виробників – Коста-Ріка, Еквадор і Мадагаскар. У майбутньому дизайнер планує придумати більше стилів. Доступна шоколадна стружка коштує 30 доларів за 17,6 унції. сумка.

Tesla Designs переосмислює класичну шоколадну крихту
Зображення: Кульбабовий шоколад
Tesla Designs переосмислює класичну шоколадну крихтуTesla Designs переосмислює класичну шоколадну крихту
Зображення: Кульбабовий шоколад
Tesla Designs переосмислює класичну шоколадну крихтуTesla Designs переосмислює класичну шоколадну крихту
Зображення: Кульбабовий шоколад
Tesla Designs переосмислює класичну шоколадну крихтуTesla Designs переосмислює класичну шоколадну крихту
Зображення: Мішель Таненбаум

Через: Bloomberg

Слідкуйте за Homecrux у Новинах Google!