Одне з найскладніших завдань для матері — змусити дітей їсти зелені овочі. Чи то ми ховаємо їх у бутерброди, чи то там, але маленькі генії знають, як їх уникнути. Отже, щоб допомогти кожній мамі, яка переживає цю ситуацію, ми придумали цей простий у приготуванні зелений листовий салат, який не тільки сподобається вашим дітям, але його також можна використовувати як легкий салат до основної страви.

Салат з салату Бібб із смаженими персиками та прошутто – корисний і простий у приготуванні рецепт. До складу входить багато зелених овочів і фруктів, які перетворюють простий салат в потужну їжу, яка припаде до смаку вашим рідним і гостям.

Отже, почнемо з інгредієнтів, необхідних для приготування апетитного салату:



Чотири тонких скибочки прошутто, близько 45 г

2 персика, очищених від шкірки, нарізаних четвертинками та кісточок

2 столові ложки + 2 чайні ложки оливкової олії

Кошерна сіль і свіжомелений перець

1 столова ложка білого бальзамічного оцту

1 чайна ложка діжонської гірчиці

6 чашок салату Бібб, розірваного на шматочки

90 г шевра кімнатної температури (приблизно 1/4 склянки)

Зібравши всі інгредієнти, виконайте наведені нижче дії, щоб приготувати смачний салат:

Спочатку розігрійте духовку до 190 градусів за Цельсієм, потім викладіть прошутто в один шар на деко, застелене пергаментним папером. Запікайте деко, поки прошутто не стане хрустким. Це займе приблизно 15 хвилин. Тепер дайте прошутто охолонути, щоб нарізати його на шматочки.

Тепер приготуйте середньо-гарячий вогонь у грилі, змастіть кілька персиків оливковою олією та приправте їх сіллю та перцем. Розігрійте та обсмажте персики, поки всі шматочки добре не прожаряться. Слідкуйте за тим, щоб персики ще тримали форму. Після цього наріжте ці персики невеликими шматочками (чотири часточки).

Коли все розігрівання та смаження закінчено, настав час одягати. Для заправки змішайте оцет і гірчицю у великій мисці з оливковою олією, що залишилася, додайте сіль і перець за вашим смаком. Тепер додайте салат і перемішайте, щоб усі інгредієнти повністю перемішалися, знову приправте сіллю та перцем і перекладіть у неглибоке блюдо. Прикрасьте його хрустким прошутто, смаженими персиками та шевром.

Смачний салат з легкістю обслужить чотирьох, а якщо плануєте подавати його взимку, то можна замінити салат хурмою, грушами та яблуками. Під час кидання переконайтеся, що ви користуєтеся в’ялкою на руках, оскільки при грубому киданні листя латуку та нагрудника пошкоджують листя.

Тож спробуйте цей смачний і корисний салат як вечірню страву. Поділіться своїми відгуками про рецепт, особливо коли ним користуються діти вдома.

Слідкуйте за Homecrux у Новинах Google!