Якщо ваші близькі захоплюються нескінченно великою Сонячною системою та міжзоряними таємницями, то у вас є найкращий шанс здивувати їх, випікаючи цей смачний пиріг на тему космосу. Щоправда, шоколадний місячний торт не дуже смачний, але кратерів і американського прапора (не впевнений, що він їстівний), пришпиленого на зубочистці, що позначає історичну дату, більш ніж достатньо, щоб наситити ваші пошуки великого позаземного явища. .
Простий у приготуванні торт від Сари Кейт Гіллінгем є адаптованою версією шоколадного торта без борошна від Девіда Лебовіца, який пізніше покривають зверху перламутровим пилом, щоб надати йому вигляду місяця.
Необхідний матеріал:
- 290 грамів крупно порізаного гіркого/напівсолодкого шоколаду
- 200 грам вершкового масла, солоного або несолоного, порізати на шматочки
- ½ чайної ложки екстракту мигдалю
- 5 великих яєць (кімнатної температури)
- Одна склянка (200 грам) цукру
- Імператриця перловий пил
Процес:
- Розігрійте духовку до 350 градусів F.
- Для початку змастіть маслом форму діаметром 9 дюймів і посипте її какао-порошком, щоб вмочити надлишки масла. Щоб пружинна форма була щільною, ви також можете загорнути алюмінієву фольгу зовні форми.
- Розтопіть шоколад і масло в пароварці (мікрохвильовій печі), періодично помішуючи, до однорідності. Додайте мигдальний екстракт і зніміть з вогню.
- Збийте яйця та цукор у великій мисці, додайте розтоплений шоколад і збийте до однорідності.
- Тепер вилийте тісто в підготовлену розпружну форму і накрийте верх дека аркушем фольги. Тепер помістіть деко у більшу форму для запікання і залийте її достатньою кількістю гарячої води.
- Випікати пиріг одну годину 15 хвилин.
- Щоб перевірити, чи готовий пиріг, доторкніться до центру будь-яким гострим предметом (зубочисткою, ножем тощо). Якщо він вийде чистим, ваш торт готовий до подачі. Тепер підніміть форму для торта з води і дайте їй охолонути деякий час. Коли пиріг повністю охолоне, посипте його перловою пилом, і ваш космічний місячний торт готовий.
Зберігання тортів:
- Торт можна загорнути і зберігати в холодильнику від трьох до п’яти днів.
через: Foodiggity
Слідкуйте за Homecrux у Новинах Google!