Фотографувати їжу перед тим, як її скуштувати, стало неприємною тенденцією 21 століття. На щастя, художник Боб Дорнбергер вважає, що їжу потрібно їсти, а не клацати її знімками. Дорнбергер зайняв позицію проти гостей, які без потреби фотографують подану їжу, співпрацюючи з рестораном Secret у Gamble House у Пасадені, Каліфорнія.
У ресторані встановлено конвеєрну стрічку, виготовлену з металу та алюмінієвого брухту, що працює від промислового двигуна, який безпосередньо доставлятиме їжу з кухні в підвалі до відвідувачів над землею. Закусочні повинні швидко хапати їжу, якщо ви цього не зробите, вона впаде у відро. Це спонукатиме людей зосереджуватися лише на їжі, незважаючи на знімки.
Це винахідлива концепція, щоб нагадати гурманам, що перший шматок страви призначений для рота, а не для очей. Однак ми не впевнені, чи спрацює ця ідея чи ні, але вона точно змусить людей знати про їхню непотрібну діяльність і можливі способи її уникнути. Перегляньте наведені нижче зображення, щоб дізнатися про роботу конвеєрного ресторану.
Кредит: Hypebeast
Слідкуйте за Homecrux у Новинах Google!