Піца є одним із найпопулярніших продуктів швидкого харчування, і його, мабуть, люблять усі у всьому світі. Але приготувати піцу вдома не так просто, як з’їсти її в улюбленому ресторані. Це пов’язано з тим, що майже кожному домашньому кухарю не вдається спекти хрустку скоринку для піци, тому вона завжди потрапляє в нерівномірно приготовлену піцу.

Техніка, за якою професійні кухарі готують хрустку скоринку для піци, проста – вони готують її при дуже високій температурі. Вважаючи, що це неможливо вдома, оскільки ваша мікрохвильова піч не може нагріватися вище 550 градусів. Не переживай! Домашні майстри з Брукліна Гіларі Остін і Емі Рубін запропонували інноваційне рішення у вигляді печі для піци своїми руками.

Зробити цю піч для піци не дуже клопітно, так як вам знадобиться небагато підручних матеріалів з вашого гаража. Вам знадобиться вогнище, решітки для гриля, камінь для піци, деревне вугілля та великий теракотовий горщик, щоб зробити власну професійну піч для піци. Якщо у вас немає вогнища, просто скористайтеся тачкою, щоб зробити його.

Читайте також: 22 найкращі речі у вашому житті для любителя піци



Спочатку сформуйте нижню яму для вогню, використовуючи вищезгадані матеріали, і накрийте її теракотовою каструлею, щоб готувати піцу при температурі вище 550 градусів. Усе завдяки перевернутому горщику, тепло затримується всередині та циркулює навколо тіста, щоб отримати ідеально приготовану піцу.

Ви можете запросити друзів і здивувати їх смачною та ідеально хрусткою домашньою піцою.

Піч для піци своїми руками

Теракотовий горщик допомагає утримувати тепло та рівномірно розподіляти його навколо тіста

Піч для піци своїми рукамиПіч для піци своїми руками
Хіларі Остін і Емі Рубін готують тісто для піци
Піч для піци своїми рукамиПіч для піци своїми руками
Смажена хрустка Маргарита

через: PopularMechanics

Слідкуйте за Homecrux у Новинах Google!