Домінік Ансель, нью-йоркський шеф-кондитер і винахідник кронута, повернувся з ще одним інноваційним ласощами під назвою Churroduo. Він складається із зчеплених тривимірних чурро у формі піраміди – як бачите, одне чурро темніше за інше.

Темніший чурро готується з чорним кунжутом і чорним цукром, тоді як світліший чурро готується з білим кунжутом і цукром з корицею. Поєднане геометричне частування подається з карамельним соусом. Це апетитне частування, безсумнівно, задовольнить ласунку будь-якого фаната математики.

Наразі це геометричне частування доступне лише в пекарні Ansel’s Tokyo. Однак він також планує продавати їх у Лондоні та Нью-Йорку. Але наразі вам доведеться забронювати авіаквиток до Токіо, якщо ви хочете насолодитися цим смачним солодким частуванням.

Окрім цієї унікальної випічки, минулого місяця він також представив квітучий зефір для гарячого шоколаду. Ансель справді є креативним шеф-кондитером, який завжди справляє враження на ласунів. Перегляньте ще більше смачних ласощів в обліковому записі Ansel в Instagram.



Ах, @dabjapan – ти ніколи не перестаєш дивувати та захоплювати. Раді спробувати наш новий #ChurroDuo: тривимірні чорно-білі чурро з кунжутом, виготовлені на замовлення, які подаються теплими з карамельним соусом. Цієї п’ятниці (19 листопада) ми прийдемо до вас лише в нашому магазині #Tokyo. Починаючи другий рік у Японії, команда справді ніколи не припиняла творити. Gambate! #dabtokyo #dabjapan #пекарня наступного покоління

Фотографію опублікував dominiqueansel (@dominiqueansel) на

чуродуо
Churroduo у формі піраміди
чуродуочуродуо
Подається з карамельним соусом

через: Foodiggity

Слідкуйте за Homecrux у Новинах Google!