Маестро Добель, 11тис покоління майстрів текіли, нещодавно представили першу в світі копчену срібну текілу, яка має смаковий профіль свого двоюрідного напою мескаль. Задуманий як відповідь на останні тенденції мескалю, Humito виготовляється з 100-відсоткової блакитної агави Вебер і коптиться в деревині, що надає йому унікального аромату диму.
Блакитна агава Weber, створена за допомогою столітнього процесу виготовлення текіли, спочатку готується на пару в традиційній цегляній печі протягом понад 36 годин. Після приготування його потім повільно готують у обвугленому мексиканському мескітовому дереві, що надає йому солодкого та димного смаку.
За словами Хуана-Домінго «Добеля» Бекмана, власника Maestro Dobel, Humito розповість споживачам, якою була текіла на смак сто чи двісті років тому. Упаковані в вінтажні пляшки, натхненні лабораторією, з відбитком бренду, пляшки лімітованої серії пронумеровані окремо.
Запущена в США за 50 доларів, компанія співпрацювала з капелюшником з Лос-Анджелеса Ніком Фуке, щоб перетворити її на великий бренд текіли. За словами Фуке, партнерство щодо запуску було нормальним, оскільки він бачив багато паралелей між тим, як він створює речі, і тим, як виготовляється текіла.
Пропонуючи ідеальний баланс між димними нотами та агавою, текіла Humito ідеально підходить для того, щоб перемогти спеку та насолодитися нею зі стравами на грилі. Хоча непередбачуваний ігристий і чіткий смак робить його також ідеальним для коктейлів, тому просто додайте трохи свіжих фруктів і створіть для себе легкий, але освіжаючий напій і насолоджуйтеся літньою спекотною ночею з родиною та друзями.
через: Munchies
Слідкуйте за Homecrux у Новинах Google!