Шоколад має так багато переваг для здоров’я, але додані солодкі інгредієнти можуть негативно вплинути на здоров’я. Щоб вирішити цю проблему, компанія Nestlé оголосила, що створила «Cacao fruit Chocolate» — перші в історії шоколадні кондитерські вироби, які повністю виготовлені з какао-фруктів із використанням какао-бобів і білої м’якоті, що забезпечує природну солодкість.

Це інновація, зосереджена на тому факті, що какао спочатку є фруктом і забезпечує повний смак какао. Шоколад буде представлений в Японії через її Kitkat Chocolatory восени цього року. Після запуску в Японії Nestlé планує розширити виробництво шоколаду в країнах світу після 2020 року.

Читайте також: Перше в світі шоколадне масло тут, щоб задовольнити ваші солодощі

Компанія Nestlé розробила природний підхід до вилучення м’якоті та використання її в шоколаді без будь-яких компромісів щодо смаку, текстури та якості. До цих пір шоколад виготовляли з додаванням рафінованого цукру. Ця інновація забезпечує чудовий смак шоколаду з використанням одного інгредієнта – плоду какао.



М’якоть какао зазвичай використовується як цукор при ферментації какао-бобів. Його також використовують як інгредієнт для напоїв і смузі.

Тепер ви можете насолоджуватися шоколадом, не турбуючись про шкідливий вплив доданого в нього рафінованого цукру.

Nestlé створила перший в історії шоколад, повністю виготовлений із плодів какао
Зображення: Food Navigator
Nestlé створила перший в історії шоколад, повністю виготовлений із плодів какаоNestlé створила перший в історії шоколад, повністю виготовлений із плодів какао
Зображення: їжа та вино

Через: Nestle

Слідкуйте за Homecrux у Новинах Google!