Виготовлення їстівних пряникових будиночків є традицією випічки протягом багатьох років, і деякі з них є справжніми мистецькими дивами. Це чудовий спосіб для власників готелів у всьому світі продемонструвати свої почуття до святкового сезону та залучити більше клієнтів. Для звичайних людей це унікальний ресторанний та візуальний досвід, як і той, який створив Ritz-Carlton Dove Mountain. Знову дотримуючись схожої традиції, пекар із Солвангу Майк Ходжсон і його команда створили великий пряниковий будинок у готелі Corque на Алісал-роуд. Щоб надати йому вражаючого вигляду замерзлого будинку, карнизи будинку прикрашені сотнями звисаючих бурульок.
Ходжсон сказав;
Я роблю це з тих пір, як це був Royal Scandinavian. Вони прийшли до мене і запитали, чи хочу я це зробити. Я сказав їм, що буду робити це, доки вони цього хочуть.
Також він додав, що щороку оформляють пряниковий будиночок у різних кольорах. Цьогорічний витвір має коричневі стіни, але двері та вікна з тіста для печива оздоблені червоним кольором, а білі віконні рами прикрашені зеленою глазур’ю.
Конструкція будиночка створена з плиток пряників, які підкріплені фанерою та прикрашені королівською глазур’ю, цукровою пудрою та сумішшю яєчних білків. Зовні цього пряникового будиночка привабливі візерунки з глазурі та гонтовий дах зі штучним снігом надають йому привабливості.
Команді знадобилося близько трьох днів, щоб побудувати конструкцію будинку. Після цього його перенесли в готель для остаточного доопрацювання. Серед дітей такі їстівні конструкції завжди популярні, адже їм хочеться побачити, спробувати і відчути відчуття будиночків, наповнених солодкими цукерками, кремом, шоколадом та іншими їстівними речами. З наближенням Різдва ці їстівні будинки з’являються від звичайних будинків і готелів до Білого дому.
Через: SantaMariaTimes
Слідкуйте за Homecrux у Новинах Google!