Макарон — один із найкрасивіших і найсмачніших французьких десертів. Це печиво на основі меренги готується переважно з цукру, мигдалю та яєчних білків. Зазвичай macarons складаються з кремової начинки з інтенсивним смаком, поміщеної між двома печивами безе ідеального розміру. Тепер американська філія французької пекарні Ladurée спробувала переосмислити концепцію, поєднавши морозиво з хрусткими макаронами. Цієї п’ятниці він пропонуватиме Macaron Glacé, новий вид сендвіча з макаронним морозивом, для клієнтів у різних місцях США.
Пекарня нещодавно опублікувала кілька фотографій нового сендвіча з морозивом в Instagram у рамках Національного дня сендвіча з морозивом, який відзначається на початку цього місяця. Зрозуміло, що те саме, що ви завжди знали, але з різними начинками для морозива.
Читайте також: Перше в світі морозиво з авокадо з корисними для серця жирами
Можливо, Ladurée є одним із найпопулярніших макаронних магазинів у всьому світі, але вони не єдині, хто пропонує такі ласощі, оскільки він існує вже багато років. Просто введіть чарівні слова в Google, і ви побачите різноманітні магазини, де подають сендвічі з морозивом макарон поблизу вашого місця. Якщо якось це неможливо, ви можете спробувати зробити самостійно, кілька посібників також доступні в Інтернеті.
Наше меню смаків #macaron постійно змінюється. Обов’язково відвідуйте нас частіше, щоб побачити, що нового! #макарнийпонеділок #laduree #ladureeus #глютен
через: PopSugar
Слідкуйте за Homecrux у Новинах Google!