Шеф-кухар Бен Черчилль спеціалізується на створенні десертів, які є реалістичними копіями повсякденних предметів. Він спритно маскує солодощі під іншу їжу чи предмети, обманюючи очі глядачів. Він володіє мистецтвом створення бісквітних тістечок, панакоти та желе, які імітують розмір і форму реальних матеріалів.
Від сигарет Pannacotta в попільничці до реалістичного клена та лимона, його ілюзії щодо десертів здаються настільки реальними, що важко повірити, що вони насправді солодощі, доки не заглибишся.
Одним із його популярних творінь є бісквіт з оливковою олією, який має форму «брудної кухонної губки». Цей торт покритий м’ятною крихтою, яка нагадує абразивну сторону губки, а спінене солодке молоко виглядає як «мильна піна».
Читайте також: Ці надихаючі кулінарні мистецтва змусять вас ошелешети
Черчилль має понад 10 років досвіду роботи в харчовій промисловості. Але пройшло лише два роки, як він почав робити цю реалістичну випічку. Раніше він хотів навчитися лише основам тістечка. Але його внутрішній художник підштовхнув його далі створювати міметичні страви, які є абсолютно приголомшливими та смачними водночас.
Дізнайтеся більше від шеф-кухаря Бена Черчілля на його веб-сайті та в Instagram. А поки перегляньте наведені нижче ілюзії десертів, щоб побачити ці реалістичні десерти.
через: BusinessInsider
Слідкуйте за Homecrux у Новинах Google!