Хочете новий кухонний ніж, але не хочете його купувати? Спробуйте приготувати їстівне желе, як японський ютубер Аттотекі Фушінша но Ківамі. Відомий тим, що створював ножі з незвичайних речей, він є чудовим джерелом натхнення для майстрів із усього світу. Він завжди в центрі уваги, створюючи леза з таких матеріалів, як макарони, пластикова плівка, рис, риба та алюмінієва фольга. Цього разу він знову придумав ще одну креативну ідею перетворити їстівне желе на чудовий з точки зору гостроти кухонний ніж.

Виготовлення ножа з желе — один із його останніх проектів, у якому він створює щось незвичайне, чого ви ніколи не знайдете на ринку. Це справді божевільно, наскільки точно він копіює це, щоб виглядати як справжній продукт. У своєму відео на YouTube Аттотекі демонструє весь процес, від розплавлення маленьких шматочків желе до додавання харчового барвника та желатину, нарізання потрібної форми та заточування різними типами точильних каменів, щоб надати вигляду та функціональності кухонного ножа.

Аттотекі також наніс простий візерунок на їстівний ніж, щоб зробити його трохи привабливішим, коли його тримати в руках. Ніж із желейним лезом настільки гострий, що ним можна легко розрізати папір і нарізати огірок.

За гостротою він виявляється кращим за дерево і дорогоцінний камінь. Він посів третє місце в його списку неметалевих лез.



Читайте також: Ніж, зроблений з підвісного троса з мосту Золоті Ворота

Кухонний ніж зі звичайного білого рису — ще один останній проект, який супроводжується їстівним ножем для желе. Якщо ви хочете дізнатися, який із цих двох найгостріший, перегляньте відео нижче.

Слідкуйте за Homecrux у Новинах Google!