З наближенням Великодня всі потрапляють у святковий настрій. Щоб зробити цьогорічну Великдень більш захоплюючою, Eggslut, концепція гурманів, керованих шеф-кухарем, оголосила про спеціальне видання «Шоколадні яйця» саме для лондонців.
Для цього Eggslut співпрацював з голландською кондитерською компанією Tony’s Chocolonely. Менеджер з операцій Eggslut Бруно Пірес заявив, що вони дуже раді співпрацювати з Тоні Чоколонно.
Це перший раз, коли Eggslut пропонує новий сорт десерту з моменту запуску у Великобританії. Цей апетитний десерт має два шоколадні смажені яйця, виготовлені з темного та молочного карамельного шоколаду з карамелі Тоні. Він містить молоко (включаючи лактозу), арахіс, сою та глютен.
Також читайте: Ці рецепти десертних десертів на Хеллоуїн залишать вас натхненними
Цей смачний десерт можна замовити через Dileveroo, де він буде доступний протягом Великодня вихідних за 1,5 фунта (приблизно $ 2). Ви також можете відвідати ресторани Eggslut у Notting Hill та Fitzrovia, щоб отримати один для себе за допомогою безконтактної колекції.
Через: Новини кондитерських виробів
Слідкуйте за Homecrux у Google News!