Подивившись на ці прекрасні кулінарні витвори, ви не здивуєтеся, що український шеф-кухар Дінара Касько вивчала архітектуру в коледжі. Касько починала як архітектор-дизайнер і 3D-візуалізатор, але згодом зайнялася випічкою, у що надто добре повірити.
Її глибоке розуміння архітектури допомагає їй створювати випічку, яка виглядає точно як реалістичні будівлі. Вона чудово поєднує свої колишні архітектурні навички для створення їстівних геометричних статуй. Завдяки сміливим кольорам, чітким лініям і неймовірно гладким поверхням кожен шматок торта виглядає надто стильно, щоб його можна було з’їсти.
З першого погляду ви не повірите, що ці чудові геометричні витвори перед вашими очима їстівні, якщо тільки ви не розріжете їх ножем, щоб побачити апетитні інгредієнти. Пекар використовує різноманітні інгредієнти, які надають її творінням майже нереального вигляду. Різноманітні інгредієнти, які використовуються в її чудових витворах, це безе, мус, маскарпоне, ганаш та багато іншого.
Крім усього цього, Касько також використовує ізомальт, замінник цукру, щоб відобразити вигляд скла на своїх чудових тортах. Кожен торт — це справжній витвір мистецтва, який грає зіставленням різних смаків і текстур. Ви можете перевірити її обліковий запис Instagram, який, безсумнівно, змусить вас потекати слинками.
Наразі ви можете подивитися на ці смачні геометричні тістечка на зображеннях нижче.
через: MyModernMet
Слідкуйте за Homecrux у Новинах Google!