Вчитель декорування тортів з Бейсінгстока Вікі Тернер нещодавно показала свій екстравагантний дизайн торта на виставці Cake International у Лондоні. На цьому заході Тернер був одним із 14 найкращих майстрів тортів країни, які брали участь у виставці Sugar Egg Collection, організованій журналом Cake Masters.
Виставка була проведена для демонстрації інноваційних пасхальних яєць, натхненних Фаберже, але виготовлених повністю з торта. Тернер, який керує компанією Yellow Bee Cake Company, створив чудовий торт, натхненний відомими яйцями Фаберже. Висотою 12 дюймів і виготовлені повністю з торта, декоративні конструкції ручної роботи пропонують екстравагантну альтернативу традиційним великоднім яйцям.
Цей художній пиріг у формі великоднього яйця став еталоном для святкового декору та страв. Але це був не єдиний торт, який нас вразив; ось інші декоративні дизайни пасхальних яєць інших художників, які однаково привабливі.
Кредит: Гемпширська хроніка
Слідкуйте за Homecrux у Новинах Google!