Вчитель декорування тортів з Бейсінгстока Вікі Тернер нещодавно показала свій екстравагантний дизайн торта на виставці Cake International у Лондоні. На цьому заході Тернер був одним із 14 найкращих майстрів тортів країни, які брали участь у виставці Sugar Egg Collection, організованій журналом Cake Masters.

Виставка була проведена для демонстрації інноваційних пасхальних яєць, натхненних Фаберже, але виготовлених повністю з торта. Тернер, який керує компанією Yellow Bee Cake Company, створив чудовий торт, натхненний відомими яйцями Фаберже. Висотою 12 дюймів і виготовлені повністю з торта, декоративні конструкції ручної роботи пропонують екстравагантну альтернативу традиційним великоднім яйцям.

Цей художній пиріг у формі великоднього яйця став еталоном для святкового декору та страв. Але це був не єдиний торт, який нас вразив; ось інші декоративні дизайни пасхальних яєць інших художників, які однаково привабливі.

Пасхальне яйце в стилі Фаберже, зроблене з торта
Вікі Тернер зі своїм екстравагантним пасхальним пирігом
Пасхальне яйце в стилі Фаберже, зроблене з тортаПасхальне яйце в стилі Фаберже, зроблене з торта
Художник: Каллі Хоппер із Callicious Cakes
Пасхальне яйце в стилі Фаберже, зроблене з тортаПасхальне яйце в стилі Фаберже, зроблене з торта
Художник: Діана Вулмер із «Солодких сюрпризів Ді».
Пасхальне яйце в стилі Фаберже, зроблене з тортаПасхальне яйце в стилі Фаберже, зроблене з торта
Художник: Laura Loukaides з Laura Loukaides Cakes
Пасхальне яйце в стилі Фаберже, зроблене з тортаПасхальне яйце в стилі Фаберже, зроблене з торта
Художник: Ceri Badham & Linda Donnelly від Fancy cakes by Linda
Пасхальне яйце в стилі Фаберже, зроблене з тортаПасхальне яйце в стилі Фаберже, зроблене з торта
Усі чотирнадцять майстрів тортів зі своїм унікальним пасхальним яйцем, натхненним Фаберже

Кредит: Гемпширська хроніка



Слідкуйте за Homecrux у Новинах Google!