Думаєте, які закуски додати в меню на літню вечірку? Ну що може бути краще освіжаючих фруктів влітку, особливо кавуна? Але найнеприємніше в цьому смачному фрукті те, що його надто дратує знімати шкірку, тому більшість людей намагаються уникати його навіть під час спекотних літніх вечірок.
Більше ні, оскільки колишній інженер NASA Марк Робер, який любить публікувати дивовижні кулінарні хитрощі на своєму YouTube-каналі Creativity Design Science, придумав дивний, але простий спосіб очистити кавун від шкірки всього за 10 хвилин. Деяким людям подобається цей божевільний трюк, а інші просто роблять дивні обличчя, дивлячись на нього. Любите це чи ненавидите, але воно має понад 1,2 мільйона звернень в Інтернеті та опубліковано лише два дні тому.
Ось трюк, якщо ви хочете спробувати:
Візьміть два однакових за формою та розміром кавуна
Всю зелень поріжте ножем
Тепер обріжте решту частин і розгладьте їх скрабом для миття посуду, поки вони не виглядатимуть ідеально відполірованими.
Після цього розріжте другий кавун навпіл і повністю вирізайте обидві половинки
Тепер помістіть гладкий сферичний кавун в ці зелені оболонки і повністю накрийте його. Потім винесіть його перед своїми гостями, залишивши їх думати: «Як вам вдалося зняти ідеальну шкірку з кавуна».
Якщо ви вважаєте трюк грубим – просто візьміть пас, але якщо ви хочете спробувати його, щоб здивувати своїх гостей, ось повний відеоурок.
Слідкуйте за Homecrux у Новинах Google!