Кавові пуристи не тільки жадають кофеїну навіть влітку, але й прагнуть спробувати щось нове з холодною кавою. Живучи в жарких кліматичних умовах Флориди, Джоел Девіс з Commune + Co. хоче, щоб люди відчували свою улюблену холодну каву по-іншому. Тож він створив унікальну триколісну бочку, яка подає зварену під тиском крижану каву з нітро-крану.

Він пересувається на цьому триколісному велосипеді по всьому Ібор-Сіті, Тампа, щоб подавати людям холодне пиво, змішане під тиском азоту. Триколка для холодної кави, що готується під тиском, переносить усі налаштування бочки/кави/крана з місця на місце, щоб подавати людям омолоджуючу крижану яву. Цей процес пивоваріння обирають багато кафе по всьому світу; у цьому процесі кава, здається, тече з крана пивної бочки, як пінта Гіннеса з пінним виглядом.

За словами Девіса, гроулер, наповнений цим особливим холодним напоєм, дуже освіжає, забезпечуючи різноманітні враження для любителів кави, як ніколи раніше. Цей новий напій має більш м’який і пухирчастий корпус, містить непристойну кількість кофеїну, щоб задовольнити всіх любителів кави.

Commune + Co. Холодна кава під тиском
Джоель Девіс створив унікальну триколісну бочку на замовлення
Commune + Co. Холодна кава під тискомCommune + Co. Холодна кава під тиском
Девіс переміщує цей триколісний велосипед по всьому місту, щоб подавати каву з льодом, зварену під тиском, із нітро-крану
Commune + Co. Холодна кава під тискомCommune + Co. Холодна кава під тиском
Триколка для холодної кави, що заварюється під тиском, переносить всю установку бочки/кави/крана з місця на місце

Кредит: Спердж



Слідкуйте за Homecrux у Новинах Google!