Різдвяні джемпери можуть виглядати модно, але вони, безумовно, неприємні. Однак Джульєт Сір, засновниця пекарні Fancy Nancy в Ессексі, співпрацювала з пекарською компанією Dr. Oetker, щоб зробити ці сезонні светри чудовими. Разом вони створили перший у світі повністю їстівний різдвяний джемпер, доповнений смачним червононосим північним оленем.

На виготовлення 100-відсотково їстівного джемпера знадобилося понад 50 годин, він заповнений 10 кілограмами глазурі, п’ятьма кілограмами марципану та одним кілограмом шоколаду. Він також має привабливий яскравий дизайн, який зазвичай очікується від звичайного сезонного светра. Джемпер для торта має червоний, білий і зелений зигзагоподібний візерунок із їстівними шарикопідшипниками та прикрасою з льоду навколо коміра, рукавів і низу.

Жульє використовував імбирну пряникову основу, вкриту тонким шаром глазурі, плюс темний і молочний шоколад використано для обличчя північного оленя та марципану для рогів. Вона зробила джемпер з двох частин, які були сформовані разом, щоб її 18-річна дочка Лідія могла його приміряти.

Одягнувши цей джемпер для торта, Лідія сказала, що він здається важким, але вона буквально насолоджувалася відчуттям, що ніхто ніколи не пробував щось подібне раніше. Дивитися на цей барвистий светр, який цілком їстівний і наповнений різноманітними смачними інгредієнтами, справді приємно. На жаль, поки пекар створив лише одну перемичку. Але ми точно хотіли б спробувати та скуштувати це апетитне різдвяне частування.



Перший у світі їстівний різдвяний джемпер
Це апетитне різдвяне частування зайняло майже 50 годин

через: Дзеркало

Слідкуйте за Homecrux у Новинах Google!