Ми бачили, як їжу перетворюють на витвір мистецтва, який не тільки виглядає смачно, але й смачно їсти. Дотримуючись того самого шляху, щоб привнести більше дивацтва та креативності, нью-йоркський кондитер та кулінарний стиліст Аяко Курокава переосмислила французькі солодкі кондитерські вироби на основі меренги в Cactus Macaron.
Кондитерський виріб, який ідеально поєднує в собі десерт і мистецтво, кактус макарон нагадує десертну рослину. Макарон, приготований так, щоб виглядати як соковита рослина, що росте з квіткового горщика, з першого погляду може ввести в оману будь-кого. Беручи приклад з її ресторанного досвіду та повсякденного життя в Брукліні, печиво та тістечка зазвичай готуються за класичними французькими рецептами, які вона використовувала, коли росла там.
Керуючи власною кондитерською під назвою Patisserie Burrow, вражаюче печиво Kurokawa є справжнім витвором мистецтва. Від різьбленого печива до вишуканої випічки, роботи Курокави є великим хітом на веб-сайтах для обміну фотографіями. Щоб тримати вас прикутими до екрану, ось ще кілька візуально приємних кулінарних творів від Аяко Курокави.
Зимове печиво
Хмарочос Печиво
Чорний лебідь
Печиво на день народження у формі свічки
Яблучно-карамельний мус
Карамельний мус в костюмі баночки з заварним пудингом
через: LaughingSquid
Слідкуйте за Homecrux у Новинах Google!