Напевно, шоколад — це перше, що спадає на думку, коли ви думаєте про солодкий десерт. Але не всі є любителями шоколаду. Є люди, які не можуть постійно терпіти шоколадні цукерки за обіднім столом. Більше того, ті, хто любить шоколад, після надлишку какао хочуть спробувати ще якесь солодке.

Для ненависників шоколаду та інших, хто страшенно хоче спробувати щось солодке, окрім шоколадних цукерок, зображені троянди — ідеальні смачні солодощі, які ви, можливо, шукаєте. Можливо, важко повірити, але ці троянди насправді є апетитним яблучним десертом.

«Готуємо з Мануелою» поділилися цим смачним рецептом, за яким червоні яблука запікаються так, щоб вони виглядали як маленький букетик троянд. Мануела часто ділиться своїми рецептами простих у приготуванні страв у своєму блозі. Зробити ці яблука у формі троянди досить просто, для цього потрібно лише намазати абрикосову консервацію на тонкі смужки листкового тіста.

Потім покладіть тонкі нарізані шматочки яблук (змочені в лимоні) на смужку тіста та скрутіть смужку, щоб сформувати привабливі крихітні трояндочки. Тепер дайте цим трояндам запектися в духовці протягом 45 хвилин і подавайте, посипавши трохи цукру. Цей спокусливий яблучний десерт у формі троянди справді такий же смачний, як і виглядає.



Ми впевнені, що після перегляду цих спокусливих фотографій у вас напевно потечуть слинки. Припиніть жагу та почніть робити це самостійно, дотримуючись відеоуроку, наведеного нижче.

Слідкуйте за Homecrux у Новинах Google!