Скільки грошей ви витратили на кекс? Ну, точно не 750 доларів! Але в Лас-Вегасі є пекарня, яка продає екстравагантний золотий кекс Decadence D’or вартістю 750 доларів. Але це могли собі дозволити лише погані багатії, які люблять викладати гроші, як воду на торти та тістечка.
Капкейк Decadence D’or подають на курортах Venetian і Palazzo. Це солодке ласощі виготовлено французьким шеф-кондитером Йоганном Спрінгінсфельдом, який створив червону оксамитову основу кексу. Після цього він наповнив основу тонким шоколадним ганашем та бобовою ікрою ручної роботи.
До нього також входить надзвичайно вишуканий шоколад Palmira Single Estate та глазур з масла Шарант-Пуату AOC, змішаного з ванільною ікрою Tahitian Gold. Поверхня торта містить коньяк Louis XIII de Remy Martin і кілька їстівних золотих пластівців. Але цього недостатньо, він також укладений у форму для шоколаду з вручну видуваною цукровою вишнею флер-де-ліс на вершині, що робить його справді вартим запитуваної ціни. Чого ще можна побажати від розкішного кексу?
Кредит: FoxNews
Слідкуйте за Homecrux у Новинах Google!