Японський бренд Anaori, відомий виробництвом спеціальних вуглецевих матеріалів, випустив новий інноваційний кухонний посуд з елементами японської кулінарної культури. Під назвою ANAORI kakugama це каструля кубічної форми з вуглеграфіту із заокругленим дном усередині.
Горщик підкреслено скошеними краями, натхненними архітектурою японської чайної церемонії. Його можна використовувати для приготування страв на грилі, варіння на повільному вогні, пашування, смаження та навіть приготування на пару.
ANAORI kakugama — це в основному вуглеграфітовий горщик, який народився зі спогадів засновника Ейічі Анаорі про смак солодкої картоплі, смаженої на шматках вуглеграфіту. Його форма закруглена до дна з внутрішньої сторони, як традиційні дров’яні каструлі, щоб забезпечити рівномірний розподіл тепла. Більш високий рівень збереження тепла та випромінювання в далекому інфрачервоному діапазоні вуглеграфіту ще більше збагачує смак їжі.
Цей кухонний посуд у формі куба має внутрішню кришку з японського кипариса, яка також служить сковородою для гриля. Є ще одна кришка, яка сидить на одному рівні з кубом для оптимізації герметизації та забезпечує можливість смаження. Це універсальна каструля, яка сумісна з усіма джерелами нагріву, включаючи індукційний нагрів, газ і духовку.
Читайте також: Перетворіть свою каструлю швидкого приготування на аерофритюрницю за допомогою цієї кришки за 80 доларів
ANAORI kakugama допоможе насолодитися натуральністю та мудрістю японської кухні. Він доступний у двох розмірах: 5,1 л для професійного використання та 3,4 л для звичайного домашнього використання. Однак передача цих горщиків може бути великою справою; їх вага коливається від 6 до 8 кг. Його ціна на офіційному веб-сайті становить 249 800 єн (близько 2260 доларів США), що досить дорого для домашнього використання.
Слідкуйте за Homecrux у Новинах Google!