У ресторані вишуканої кухні Manila Social Club у Нью-Йорку подають один із найдорожчих і яскравих десертів, приправлених пластівцями 24-каратного золота. Розкішний пончик під назвою Golden Cristal Ube Donut створений шеф-кухарем і співвласником Бьорном ДелаКрузом. Апетитний пончик виготовляється з шампанського Cristal, яке пізніше наповнюється мусом убе, желе з шампанського та покривається золотом 24 карат.
За словами DelaCruz, це не трюк, приготований із цими інгредієнтами, оскільки вони приємні на смак і ідеально підходять. Кожен окремий пончик, зроблений Delacruz вручну, ретельно і тонко покритий 24-каратним золотим пилом і 24-каратним листовим золотом. Один пончик коштує 100 доларів, тоді як набір із 12 пончиків доступний за зниженою ціною та коштує 1000 доларів.
Започаткована як частина п’ятничної програми пончиків філіппінського ресторану в Нью-Йорку, пончики отримали свою частку популярності після того, як творець Бйорн Делакрус опублікував фотографію золотого пончика у своєму обліковому записі в Instagram. Справжній хіт серед місцевих жителів, Manila Social Club отримує численні запити на десятки пончиків.
Отже, якщо ви також хочете придбати пончик Golden Cristal Ube, забирайте його лише в ресторані, оскільки варіант доставки недоступний згідно з офіційним веб-сайтом. Не забувайте, що самовивіз доступний лише по п’ятницях. Якщо ви вже їли позолочений пончик, то поділіться з нами своїм досвідом.
через: Gothamist
Слідкуйте за Homecrux у Новинах Google!