Новозеландські компанії Lewis Road Creamery та Whittaker’s співпрацювали, щоб революціонізувати час сніданку з першим у світі шоколадним маслом. Ідеальний хлібний тост, покритий розтопленим шоколадом, — це мрія кожного шоколадного шоколаду, яка тепер стала солодкою реальністю. Ви вже почали слиняти?
Натхнення
Засновник Lewis Road Creamery Пітер Куллінан стоїть за цим винаходом шоколаду. В одному з інтерв’ю він розповів, що його надихнуло створити шоколадне масло, перекушуючи тістечками одного дня. Він вважав, що шоколадні тістечка люблять більшість людей у всьому світі, тож чому б не створити щось схоже на тісто, яким люди зможуть насолоджуватися щодня під час сніданку. Ця думка привела до винаходу шоколадного масла, яке легко намазувати на скибочки хліба.
Інгредієнти
Шоколадне масло є сумішшю збитого різновиду знайомої пасти для бубликів і 72-відсоткового чорного ганського шоколаду. Кажуть, що ця шоколадна суміш найкраще поєднується зі шматочками хліба, випічкою та млинцями. Безсумнівно, це найкращий рецепт, щоб задовольнити свій смак до солодкого.
Доступність
На жаль, шоколадне масло наразі доступне лише в Новій Зеландії. Сподіваюся, Cullinane найближчим часом подумає про продаж його в інших країнах. До того часу вам доведеться посипати какао-порошок у масло як тимчасову альтернативу – хоча воно не буде таким смачним, як оригінальне шоколадне масло.
через: LonelyPlanet
Слідкуйте за Homecrux у Новинах Google!