Хоча цього року Хелловін минув, але ми справді не змогли втриматися, щоб не поділитися з вами цим моторошним виробом. Сприймаючи фразу «Смерть від шоколаду» надто серйозно, шеф-кухар Тай Раннозавр випік шедевр під назвою «Торт з аутопсії «Смерть від шоколаду», щоб задовольнити ваших внутрішніх демонів-ласунів. Як видно з назви, він натхненний фільмами жахів, висвітлюючи все темне та страшне.
Як приготувати?
Для тих, хто наважиться з’їсти цей жахливий на вигляд, але смачний на смак торт, шеф-кухар поділився кількома інструкціями з випічки. Він почав з випікання насиченого сметанного торта з чорним шоколадом, сформованого у формі черепа.
Поки шоколадний пиріг випікався в мікрохвильовці, він приготував форму для шоколадного черепа. Коли пиріг з темного шоколаду охолонув, він прикріпив до нього череп з білого шоколаду, використовуючи шоколадну глазур. Далі він намалював череп із білого шоколаду червоною та коричневою харчовою гелевою фарбою.
Це ще не все, після цього він наніс шар зефірної помадки на торт з черепом. Потім він розрізав помадку, щоб відшарувати шари, щоб відкрити череп під ними. Наступним кроком було додати більше червоного харчового гелю та коричневого шоколадного сиропу поверх нього, надавши йому реалістичності, наче на столі лежить справжній закривавлений скелет.
Здається, тільки сміливі зможуть покопатися в цьому страшному торті. Якщо вам це подобається, ви можете спробувати приготувати цей моторошний торт вдома на наступний Хелловін. Ну, це означає, що вам доведеться чекати цілий рік. Тож просто спробуйте спекти це для будь-якої іншої нагоди, щоб подарувати своїм гостям геббі-джебі.
через: DesignYouTrust
Слідкуйте за Homecrux у Новинах Google!