Кондитер Ксенія Пєнкіна вразила Інтернет своїми тістечками з мусом із дзеркальною глазур’ю, які настільки ідеальні, що їх не можна врізати вилку. Вони неймовірно блискучі, що можна побачити їхнє відображення в дзеркальній поверхні, що змушує дивитися на них увесь день. довго.
За словами Пєнкіної, на виготовлення одного мусового торта йде три дні – адже кожен виріб виготовляється за досить унікальною технікою. Але вони виготовлені з повністю натуральних інгредієнтів, серед яких справжні вершки, молоко, фрукти та ягоди, печиво та шоколад преміум-класу.
Кожен шар мусу необхідно застигнути перед додаванням іншого шару зверху. Це найбільш трудомістка частина приготування цих дзеркальних тортів. Хоча кожен крок простий, але «час очікування або налаштування» більше. Тому кожен торт потрібно починати принаймні за три дні.
Виготовлений із крохмалю та покритий дзеркальною глазур’ю на основі шоколаду, кожен торт чудово оздоблений дзеркальною мармуровою глазур’ю, завдяки чому ці солодкі ласощі виглядають дуже ситно. Окрім приготування таких приємних оку та смачних тортів, Пєнкіна також навчає готувати мусові торти, дзеркальну глазур та інші цікаві рецепти.
Знайдіть усе, що вам потрібно знати про її техніку випічки, на її офіційному веб-сайті, а також слідкуйте за нею в Instagram, щоб регулярно отримувати оновлення.
через: BoredPanda
Слідкуйте за Homecrux у Новинах Google!