У Японії різьблення складних візерунків на фруктах і овочах відоме як мукімоно, і це вважається ключовим елементом у презентації страви. Привабливий дизайн достатньо надихає, щоб люди без вагань їли овочі. Коли наші овочі виглядають приємними, ніхто не відмовляється їх їсти. Якщо ця думка вас не переконує, візьміть недавній приклад користувача Instagram Гаку, який вирізає приголомшливі візерунки на різних фруктах і перетворює їх на приголомшливе мистецтво їжі. Він чудово використовує свої навички різьблення ножем, щоб створити дивовижні текстури на кількох речах, включаючи брокколі, редьку, яблуко та банани.
Різьба по їжі — це непросте завдання, оскільки пошук точних розмірів візерунків забирає у вас більше часу, якщо ви коли-небудь спробуєте його зробити. Маленька помилка псує всю роботу, і тоді потрібно починати з нуля. Більше того, процес різьблення має бути завершено до того, як колір фруктів чи овочів потьмяніє через окислення. Якщо ви думаєте вирізати його самостійно, вам потрібно буде багато попрактикуватися. Почати карвінг можна з бананів, так як вони доступні і прості в карвінгу.
Побачивши творчість Гаку, стає зрозуміло, що цей японський художник багато практикував традиції, і тепер він створює вишукане мистецтво їжі.
Через: Ложка-Тамаго
Слідкуйте за Homecrux у Новинах Google!