Шоколад має так багато переваг для здоров’я, але додані солодкі інгредієнти можуть негативно вплинути на здоров’я. Щоб вирішити цю проблему, компанія Nestlé оголосила, що створила «Cacao fruit Chocolate» — перші в історії шоколадні кондитерські вироби, які повністю виготовлені з какао-фруктів із використанням какао-бобів і білої м’якоті, що забезпечує природну солодкість.
Це інновація, зосереджена на тому факті, що какао спочатку є фруктом і забезпечує повний смак какао. Шоколад буде представлений в Японії через її Kitkat Chocolatory восени цього року. Після запуску в Японії Nestlé планує розширити виробництво шоколаду в країнах світу після 2020 року.
Читайте також: Перше в світі шоколадне масло тут, щоб задовольнити ваші солодощі
Компанія Nestlé розробила природний підхід до вилучення м’якоті та використання її в шоколаді без будь-яких компромісів щодо смаку, текстури та якості. До цих пір шоколад виготовляли з додаванням рафінованого цукру. Ця інновація забезпечує чудовий смак шоколаду з використанням одного інгредієнта – плоду какао.
М’якоть какао зазвичай використовується як цукор при ферментації какао-бобів. Його також використовують як інгредієнт для напоїв і смузі.
Тепер ви можете насолоджуватися шоколадом, не турбуючись про шкідливий вплив доданого в нього рафінованого цукру.
Через: Nestle
Слідкуйте за Homecrux у Новинах Google!