Температура та вологість не підходять для всіх видів їжі, через які більшість домогосподарств витрачають величезну кількість їжі через день. Щоб запобігти витраченню харчових витрат, Бетті Луджан- дизайнер продуктів від Ensaama-Olivier de Serres, Франція розробила холодильник IMBRECO, що об’єднує як традиційні, так і сучасні методи збереження їжі.
Він розділений на три секції (нижній, середній та верхній), щоб дозволити користувачам зберігати їжу відповідно до її характеристик, щоб її свіжість залишалася довшою, ніж зазвичай. Нижня секція — це суха зона, включаючи плетені кошики, наповнені піском, і має невеликі зазори, для зберігання картоплі та кореневих овочів, таких як морква, ріга -ріпа тощо. Це тому, що картопля потребує повітряного середовища без світла, щоб довго залишатися свіжим.
Середній розділ має охолодження системи стиснення, яка є єдиною частиною, яка вимагає електроенергії, як звичайний холодильник. У цьому розділі використовуються технологія Nofrost для зберігання продуктів, включаючи рибу, м’ясо або молочні продукти, які потребують низької температури. Температуру цього розділу можна контролювати за допомогою кнопки управління температурою для підтримки певного низького ступеня, а також вологості в розділі. Більше того, у нього є різні ящики, що мають достатній простір для різних продуктів харчування.
Верхній розділ називається «горщик», оскільки він складається з двох горщиків (невеликий горщик всередині більшого) і зазор між обома горщиками заповнений піском. Пісок постійно постачається з водою через резервуар для води для підтримки вологості всередині горщиків. Розділ з горщиком дозволяє природному процесу охолодження методом випаровування підтримувати свіжість певних фруктів та овочів.
Загалом, це ідеальна система для управління довголіттям та свіжістю варіантів харчових продуктів, тим самим запобігаючи витраченню їжі. Крім того, він використовує мінімальне електричне постачання, і його традиційні методи є екологічно чистими, не маючи негативного впливу на навколишнє середовище. Ця методика, безумовно, створить тісний зв’язок між споживачами та їжею, яку вони збираються споживати, оскільки вони почнуть дізнаватися більше про методи зберігання різних продуктів, а також їх характеристики.
Нещодавно прототип холодильника IMBRECO був представлений на події нагород Джеймса Дайсона і був оцінений за його інноваційну концепцію. Сподіваємось, він також буде запущений комерційно для уникнення електроенергії, а також харчових витрат.
![Імбреко холодильник](https://cdn.homecrux.com/wp-content/uploads/2014/10/Imbreco-Fridge_1.jpg)
![Імбреко холодильник](https://cdn.homecrux.com/wp-content/uploads/2014/10/Imbreco-Fridge_3.jpg)
![Імбреко холодильник](https://cdn.homecrux.com/wp-content/uploads/2014/10/Imbreco-Fridge_3.jpg)
![Імбреко холодильник](https://cdn.homecrux.com/wp-content/uploads/2014/10/Imbreco-Fridge_6.jpg)
![Імбреко холодильник](https://cdn.homecrux.com/wp-content/uploads/2014/10/Imbreco-Fridge_6.jpg)
![Імбреко холодильник](https://cdn.homecrux.com/wp-content/uploads/2014/10/Imbreco-Fridge_4.jpg)
![Імбреко холодильник](https://cdn.homecrux.com/wp-content/uploads/2014/10/Imbreco-Fridge_4.jpg)
![Імбреко холодильник](https://cdn.homecrux.com/wp-content/uploads/2014/10/Imbreco-Fridge_5.jpg)
![Імбреко холодильник](https://cdn.homecrux.com/wp-content/uploads/2014/10/Imbreco-Fridge_5.jpg)
Кредит: Espritdesign
Слідкуйте за Homecrux у Google News!