Відомий французький будинок кухні La Cornue запустив четверте покоління склепінних печей, які отримали назву Château G4. Піч індивідуально виготовляється вручну досвідченими операторами та майстрів у семінарах Сен -уен-Л’Аума у Франції. Він розроблений спеціально для революції в енергоефективності печей, поєднуючи попередню технологію з кулінарним мистецтвом. Більше того, він укладений у запечатане середовище для навіть приготування їжі.
Новий асортимент печей включається з запатентованою технологією DISC RCC (випромінювання, конвекція та провідність) для газової та електричної печі. Це означає, що G4 -духовка використовує кожен режим для приготування газу, наприклад, випромінювання, конвекція та провідність. Його диск RCC забезпечує регулярне розповсюдження гарячого повітря в духовці трьома різними способами.
По -перше, використовуючи провідність, де страва туманить безпосередньо на диску. По -друге, використовуючи природну конвекцію з стриманим циркуляцією гарячого повітря і, нарешті, радіацією, що відображає тепло через внутрішні стіни духовки для приготування їжі. G4 Електрична піч оснащена вдосконаленими технічними можливостями, пропонуючи кухарям вибір чотирьох режимів приготування: примусової конвекції, гриль, комбінації підлоги та підлоги.
Завдяки цій високопродуктивній системі приготування їжі ви можете приготувати бажану їжу вдома для звичайних днів або спеціальних заходів, без особливих клопотів. Усі ці модернізовані вдосконалення та винаходи в одному діапазоні кулінарії, безумовно, перенесуть духовку Château G4 у цілі нові розміри.
Кредит: Інфурма
Слідкуйте за Homecrux у Google News!